Extractos cotidianos

4145_extractos_blog

Em llevo emocionada i una mica nerviosa. Avui després de 9 mesos de feina presentem “Extractos cotidianos”.

He compartit aquest projecte amb tres dones meravelloses i entre reunions, prototips, mostres de papers, maquetes, correccions i proves d’impressió ens hem anat entrellaçant i teixint sense pressa una relació que ha escurçat totes les distàncies.

Hoy des de México Diana está aquí, con nosotras, tan cerca.

Diana Reza, Mariuca Gómez i Alma Reza, las quiero mujeres hermosas

Us esperem a les 20:00 al Librerío de la Plata 

4018_extractos_blog

Me levanto emocionada y un poco nerviosa, hoy después de 9 meses de trabajo presentamos extractos cotidianos. He compartido este proyecto con tres mujeres maravillosas y, entre reuniones, prototipos, muestras de papel, maquetes, correcciones y pruebas de impresión nos hemos ido entrelazando y tejiendo sin prisa una relación que ha acortado todas las distancias

Hoy, des de México Diana está aquí, con nosotras, tan cerca

Diana Reza, Mariuca Gómez y Alma Reza, las quiero mujeres hermosas

Os esperamos a las 20:00 en el Librerío de la Plata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.