De la pantalla a la realitat

aventrures_blog

 

De la pantalla a la realitat …… Up és una de les meves pel·lícules d’animació preferides, per com tracta, entre d’altres coses, diferents tipus de dol (la mort d’una persona estimada, la pèrdua de la maternitat, la de l’amor patern…) , una història plena de vida, d’amor, d’amistat i tendresa que recomano a tothom.

Per això  quan la Sílvia Brujas   em va demanar si podia fer un exemplar de My adventrue book, el diari de vida de l’Ellie, em vaig emocionar. Ha estat un treball meticulós, un procés lent per anar deduint-ne les mides, les proporcions, d’anar parant les imatges a la pantalla per convertir l’àlbum en una realitat, de buscar i provar diferents materials per trobar les textures del dibuix, el cordill del llom, el paper de les guardes…..  La Sílvia  ha pintat les portades amb acrílic, al seu gust. I ha estat la primera vegada que folro unes tapes amb un original.

Sílvia, gràcies per l’aventura!

aventrures2_blog

aventrures3_blog

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.