0

Tutorials d’estar per casa

PER FER A CASA

Com tanta gent, em quedo a casa. He ajornat el taller de dissabte a l’estudi, s’han suspès les classes setmanals d’ Illa Oberta Tallers d’Art, s’han anul·lat la resta de tallers que tenia programats a d’altres espais aquests mes i algun de principi d’abril…

M’he llevat pensant en els dies que venen, en els infants que no aniran a l’escola, en les famílies, en les meves alumnes… i amb la necessitat de fer, d’aportat i de compartir alguna cosa.

I, com que ensenyar se’m dona bé, he decidit que, durant les properes dues setmana (o fins que calgui) cada dimarts compartiré a la web un tutorial per a tothom d’enquadernació PER FER A CASA. Una propostes creativa per fer en família o sola,  reciclarem materials i utilitzarem eines que tothom té a casa, de  manera senzilla, peces que es convertiran llibres d’artista, quaderns familiars, diaris secrets….

Ho escric així a raig, tal i com ho he sentit i començo a donar-li forma. Com en podria dir? Tutorials d’estar per casa? Enquadernacions Casolanes?

Sigui com sigui,  comencem dimarts!!!

#emquedoacas #mequedoencasa #totanirabe