Tutorials d’estar per casa

Cinquena setmana de confinament. Avui no hi ha tutorial perquè he fet vacances. Però us faig una PROPOSTA

Una de les coses que més m’agrada dels tallers és animar a les alumnes (quan ja tenen una mínima base tècnica) que comencin a fusionar diferents processos i tècniques que en un principi aprenen per separat.

Doncs bé, als 4 Tutorials d’estar per casa que he fet durant les primeres 4 setmnanes de confinament hi podeu aprendre 4 tècniques d’enquadernació casolana, pràctiques i simples. Ara es tracta de ser encara més creatives i veure quines combinacions podem fer amb tot això.

Aquest és el REPTE:

. Proveu de fer una llibreta amb la mateixa estructura que la del Tutorial 3 (llibreta amb punt de llibre) més grossa, busqueu un altre material per fer les tapes i en comptes de grapar-la la, cosiu amb la tècnica del Tutorial 1 (llibreta bossa)

Us animeu?

M’encatarà veure les vostres creacions!

Confinada i creativa #joemquedoacasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.