0

Tutorial d’estar per casa

TUTORIALS D’ESTAR PER CASA. Enquadernacions casolanes

Setena setmana de confinament. I avui ja no hi ha tutorial nou (els podeu veure tots al meu canal de YouTube) perquè sembla que ens comencem a desconfinar de mica en mica.

Heu après 5 tipus d’enquadernacions creatives i bàsiques i ha estat una petita introducció casolana a l’art de l’enquadernació. Proveu de fer-les amb altres materials quan hi tinguem accés, ja veureu quin canvi. Ah! i seguiu compartint les vostres peces si continueu creant i enquadernant

Gràcies per totes les llibretes que heu fet (i encara feu), per acompanyar-me i deixar-me entrar a casa vostra des de la meva. Pels comentaris i les fotos, per tots els “m’agrada”, per la vostra creativitat i enginy. Gràcies per compartir els tutorials, em consta que han arribat fins a Mèxic. I, sobretot, gràcies a les que hi sou sempre i a les que heu arribat noves aquests dies (benvingudes!).

Haig de reconèixer que m’ho he passat bé i que ha estat un repte nou i enriquidor, però enyoro el contacte, les mirades, compartir l’espai, enquadernar amb vosaltres en directe. Potser encara falta però tornaran els tallers presencials (que no són d’estar per casa) i algun online per les que esteu lluny, estic treballant en nous formats i noves propostes. M’agradarà que hi sigueu.