0

Tutorial d’estar per casa 5

Sisena setmana de confinament (que es diu ràpid!) i aquí teniu un altre Tutorial d’estar per casa. Enquadernacions casolanes 5: Llibreta “exprés” de Sant Jordi (o no)

Seguint el que us deia dimarts passat d’aprofitar tot el que podeu aprendre als tutorials anteriors i de com es poden combinar les tècniques per crear altres peces, avui he fet una barreja de les del Tutorial 2 (llibreta amb llapis) i les del Tutorial 4 (bloc de notes) per fer una enquadernació ràpida d’un sol quadernet amb una rosa de paper geomètrica a la portada.

M’encanta veure les vostres creacions. I us estic profundament agraïda pels vostres comentaris, per les fotos que m’envieu i per les que compartiu. Em podeu etiquetar @dolsallibreta

Benvingudes i benvinguts a casa meva!

Confinada i creativa #joemquedoacasa