Tutorial d’estar per casa 3

Tercera setmana de confinament i tercer Tutorial d’estar per casa. Enquadernacions casolanes 3: llibreta amb punt de llibre

Una Iniciació a l’enquadernació amb materials que tothom té a casa.

Avui una peça mini, xula i bonica de tan simple. Enquadernació de fulls solts grapada.

Preparar cada tutorial suposa pensar la manera de que les peces les pugui fer realment tothom i no és gens fàcil. Trobar alternatives a les eines específiques i només utilitzar materials de casa, que no calgui  prendre mides i que pugeu tallar amb les mans sempre que sigui possible s`ha convertit en el meu repte setmanal i creatiu.

Em balla pel cap una peça i encara no sé ben bé com fer-ne l’adaptació casolana per això, potser trigaré una mica més i la setmana vinent no hi haurà tutorial. Però, com que tenim temps, de moment gaudiu aquest. Espero que us agradi, que enquaderneu soles o en família, que experimenteu.

M’encanta veure les vostres creacions. I us estic profundament agraïda pels vostres comentaris, per les fotos que m’envieu i per les que compartiu. Em podeu etiquetar @dolsallibreta

Benvingudes i benvinguts a casa meva!

Confinada i creativa #joemquedoacasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.