0

Taller “Iniciació a l’enquadernació”

1149ed_blog

El dia  17 d’octubre comença una nova edició del Taller “Iniciació a l’enquadernació” a Illa Oberta Tallers d’Art, Escola Illa. Quan acabem les classes, demano a les meves alumnes si volen i poden fer una petita valoració del taller, i això és el que em va escriure la Montse el curs passat:

 “ Llibretes, peces increïbles de papers i cartrons. Plenes de colors, tallades, encolades i cosides amb delicadesa, precisió i decisió. Setze peces, amb una gran combinació de textures, tècniques i habilitats.

Però també ens has donat sensibilitat, gust i senzillesa. Ens has obert un nou camí cap a la creativitat i imaginació per combinar lliurement tot el què ens has ensenyat.

Uns tallers actius, molt ben planificats, plens de sorpreses i admiració. Ha estat un plaer increïble assistir al teu curs d’enquadernació creativa. Moltes gràcies, Marta”

La inscripció està oberta i encara queden places. Seran 10 dijous de descoberta, intensos i plenes de tot això que tan bé explica la Montse (que m’emociona i em fa posar una mica vermella)

Les inscripcions estan obertes i encara queden places Si voleu més informació em podeu  escriure a marta@dolsallibreta o trucar a l’Escola Illa T. 93 711 48 05