0

Taller Herbari de ciutat

herbari-de-ciutat-flyer

Respectar, tocar i sentir les plantes, plasmar les seves fulles en fulls de tacte exquisit, relligant records que t’acompanyen de per vida.

Així és com ens agrada fer herbaris a la Roser La Macarulla i a mi, i volem compartir-ho amb tu a través d’un taller únic i intens d’edició pròpia.

Volem que connectis amb la natura i aprenguis a respectar-la, i que exploris dos móns creatius complementaris que junts es fan enormes: l’estampació botànica i l’enquadernació artesanal

Si vols viure’l en primera persona, t’esperem a l’Herbari de ciutat el proper 5 d’octubre a Sabadell. Ens agradarà molt fer-te descobrir els tresors naturals que s’amaguen entre carrers i edificis. T’hi has fixat mai?

Queda una placa!!!

Aquí tens tota la informació:

Lloc, data i horari

Dolça Llibreta, Sabadell, dissabte 5 d’octubre 2019, de 9:30-14h. Carrer Narcís Giralt. 60 08202 Sabadell

Descripció

Taller de tot un matí de durada per descobrir les plantes i arbres de la teva ciutat d’una manera diferent i creativa.

Seguirem un recorregut a peu ben a prop del lloc on farem taller, en el que aprendràs a reconèixer algunes de les plantes i arbres que t’envolten i a recollir-ne algunes parts sense fer-les malbé i respectant l’entorn.

Amb fulles i fruits, i ja un cop al taller, cadascú crearà i dissenyarà el seu propi herbari, seleccionant i estampant les espècies vegetals que més li hagin agradat, pintant amb tinta vegetal, plegant fulls, cosint i finalment, muntant un quadernet de butxaca únic i molt personal.

A mig matí farem un descans en el que podreu gaudir d’un pica-pica ben saludable.

Públic a qui va dirigit

El taller es dirigeix principalment a públic adult i a majors de 16 anys, sense necessitat de tenir coneixements previs en enquadernació o estampació.

Els menors de 16 anys podran assistir al taller sempre que vagin acompanyats d’un adult responsable que també s’inscrigui i dugui a terme el taller.

Places i preus

10 places individuals. Tarifa individual: 50 €/persona

4 places infantils. Tarifa infantil: 10€/persona. Aplicable a menors de 16 anys i sempre que vagin acompanyats d’un adult que també s’inscrigui al taller. Adult i menor participaran de forma conjunta en el taller, realitzant una única peça entre tots dos.

El preu inclou tots els materials i un pica-pica a mig matí. Només cal portar calçat còmode per caminar i moltes ganes d’aprendre!

Inscripció i cancel·lacions

Les inscripcions es faran enviant un e-mail a marta@dolsallibreta.com

Les places s’ocuparan per rigorós ordre d’inscripció.

Per fer efectiva la inscripció, caldrà abonar la tarifa corresponent a un número de compte que facilitarem quan confirmem que la plaça està disponible. La plaça quedarà reservada quan rebem el comprovant de pagament.

En cas que un menor de 16 anys vulgui fer la seva pròpia peça o bé que s’inscrigui un cop s’hagin esgotat les 4 places infantils disponibles, s’aplicarà la tarifa individual (50€) i igualment haurà d’anar acompanyat d’un adult responsable que també s’inscrigui al taller.

Cancel·lacions:

  • En cas que el participant cancel·li la seva inscripció es retornarà el 100% de l’import sempre que es comuniqui fins a una setmana abans de la data de realització del taller. Per cancel·lar la inscripció caldrà escriure un e-mail a la mateixa adreça on es va fer la inscripció.
  • En cas de cancel·lació per part de l’organització, es retornarà el 100% de l’import a tots els inscrits.

herbari_ciutat2_blog