Recuperar i transformar

llibre_moreto3_blog

Recuperar, transformar, fer reviure una peça. Això és el que he fet amb les cobertes d’un llibre del 1875 que vaig trobar i rescatar de terra, a una parada dels Encants de Barcelona. Estava en molt mal estat, només se’n podien aprofitar les tapes i les guardes.

Ha estat un procés lent.

L’he netejat, consolidat, hidratat. He escollit els papers amb cura, la distribució dels diferents materials (originals i impresos) que omplen algunes de les seves pàgines.  He triat una enquadernació en doble espiral per crear aquest contrast entre vell i nou que m’agrada tan.

S’ha convertit en el quadern personal d’un un home amant de les antiguitats, de l’art, de la natura…. I la gent que l’estima la omplert de tresors, essència i sensibilitat.

llibre_moreto_blog

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.