0

No hi són totes però n´hi ha moltes

AQUÍ

AQUEST ÉS EL POST QUE NO SÉ ESCRIURE

Vaig començar a publicar a instagram el 15 d’octubre de 2016. Doncs bé, 387 posts i 3 anys i mig després m’he adonat que mai (i vull dir MAI) he utilitzat els termes “vendre” i “comprar”. Soc tan poc invasiva i em costa tant que no m’hi he atrevit. Però és que resulta que visc de vendre! Llibretes, quaderns, àlbums, tallers i decoracions efímeres amb paper.

Per aixó, de moment, he preparat un Mostrari d’Enquadernacions, perquè us inspireu i us feu una idea de què us puc oferir i de què i com m’ho podeu demanar (que també he vist que no us ho havia explicat mai).
.
No hi son totes però n’hi ha moltes i, la veritat és que fa patxoca veure-les totes juntes.

El podeu veure clicant AQUÍ

Avui he fet un pas molt important, em direu què us sembla?