Àlbums de confinament

Aquest és l’últim encàrrec que vaig entregar abans del confinament (em semba llunyíssim). És un àlbum d’aniversari. .
De mica en mica torno al taller i torno a enquadernar en condicions (la meva taula, el carro de les eines, l’arxivador dels papers…). Començo també a tenir alguns encàrrecs, GRÀCIES!.

I he pensat que seria bonic fer Àlbums de Confinament per poder guardar-hi, desconfinats, els dibuixos i les fotos, per escriure-hi les emocions, les reflexions i els (des)aprenentatges de tots aquests dies. Per poder fer un recull físic i palpable d’aquests temps tan estrany i virtuals.

Fa dies que hi dono voltes, per això us demano la vostra opinió. Us agrada la idea? Haurien de ser a mida o n’hauria de fer una petita col.lecció? I un taller on cadascú es fes el seu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.