0

Cuidar tots els detalls

opos_cris_blog

ESTIMAR EL QUE FAS

Ho fa la Cristina i ho faig jo,  per això quan em va contactar de seguida ens vam entendre

Passió, dedicació, exigència, cuidar tots els detalls, ens agrada la feina ben feta.

I així és com ho vam fer amb la seva programació d’oposicions. Ens va costar molt trobar la peça definitiva, vam canviar tres vegades de tipus d’enquadernació. Tot i les dificultat tècniques va ser molt fàcil treballar amb ella. Em vaig adaptar a les seves necessitats, no em va posar cap pega, va fer tots els canvis que jo li demanava. Ens vam enviar molts mails, molts àudios, moltes fotos… Mesos de feina amb un resultat impecable, hauríeu de veure el contingut del seu treball!

Els nenes i les nenes que la tenen de mestra tenen molta, molta sort.

Mil gràcies per confiar en mi @elpinzelldelacris

opos_cris2.jpg