0

La sal de Can Suquet de la Serra

sal_can_suquet2_blog

LA SAL DE CAN SUQUET DE LA SERRA

També m’encarreguen coses tan especials com aquesta

Can Suquet de la Serra és una masia preciosa i la seva propietària és tan acollidora i tan detallista que em va demanar de fer un obsequi especial per a tota la gent que la visita. Havia de ser un regal útil, senzill, que evoques el record de l’estada i els moments compartits a la masia, que els connectés amb el territori… Després de donar-hi moltes voltes, li vaig proposar aquest pots amb La sal de Can Suquet de la Serra

Hem va portar plantes aromàtiques de l’entorn de la masia que vaig assecar, triar, trinxar amb cura i les vaig barrejar amb sal de Cambrils dels Pirineus (Salí de Cambrils)

Vaig buscar fins a trobar-los els pots de vidre que m’agradaven i de la mida que volia

I he comptat amb la col·laboració de la meva amiga Mariuca Gomez pel disseny gràfic i la il·lustració de la tapa i la faixa

Aquest estiu doncs, els convidats a Can Suquet de la Serra s’han emportat a casa tot el sabor i l’olor de les aromàtiques que hi creixen

sal_can_suquet3_blog