0

Tallers presencials – Tallers online

TALLERS ONLINE – TALLERS PRESENCIALS

Fa una setmana vaig fer meu primer taller online, jo que sóc tan de presencial. I haig de confessar que em feia molt, molt respecte. Érem 18, cadascuna a casa seva. I haig de confessar que va anar molt bé. Vaig compartir amb dones del costat de casa i amb d’altres a qui, per distància o per situació personal, els és complicat desplaçar-se a Sabadell. I vam enquadernar, i vam acabar les peces. Em sentia tan acompanyada, que en algun moment vaig haver de mirar al voltant per confirmar que estava sola. Mireu que en pensen algunes de les participants:

. “La Marta a aconseguit fer el taller com si fos presencial” @edurnebp.

. “Vaig fer el taller online “Llibretes en blanc”, la senzillesa amb la que la Marta explica les coses i la passió que transmet per ensenyar allò que estima va traspassar les pantalles” @mariamslvrvila .

. “Et felicito per com portes els tallers, tan presencialment com també virtualment” @meia63.

Tornaran el tallers presencials i es quedaran els online (i traspassarem pantalles).

De moment aquest més us faig dues propostes:

➡ “PAPERAULES” – Dissabte 13 de juny de 10 a 12 h. a través de Zoom. Un tastet bàsic d’iniciació per començar a crear amb paper i amb paraules. Amb la Maria Batet a la paraula i jo  a l’enquadernació.

➡ Taller “LLIBRETA (DES)CLOSA” – Dissabte 27 de juny de 10 a 13 h a través de Zoom. El meu segon taller online. Enquadernació creativa en cadeneta, una llibreta autotancable amb butxaques i amb “torna”. Dilluns penjo tota la informació

Si voleu saber-ne més coses, em podeu escriure un missatge a marta@dolsallibreta.com