0

Llibreta d’art, tota blanca

Fa molt temps que volia fer, crear, enquadernar una llibreta d’art, de moment li dic “llibreta en cru”. Tota blanca, d’una simplicitat extrema. L’he pensat com un llenç, tota pintable, dibuixable, aquarel.lable… per escriure, per collage, urban sketching, lettering, visual thinking… amb materials adaptats a cada tècnica específica. Des de la portada a la contraportada, interior i exterior és fonen en un diàleg entre el paper, l’enquadernació i diferents disciplines artístiques. L’he somiat com un procés creatiu conjunt i continu, jo crec el suport i la persona que el rep continua creant omplint-la amb el seu art.

He proposat a 7 artistes que admiro, amigues i amics, que la provin i que la “critiquin” aquest estiu. 7 llibretes en cru, cadascuna amb el seu format i les seves necessitats tècniques. Elles i ells són:

@monicacustodio – Artista i il.lustradora amb aquarel.la. Amb la Monica fa temps que treballem juntes i ja fa dies que la prova.

@claraniubo – Joieria i il.lustradora. La Clara ha estrenat la seva a Menorca on passa l’estiu i on la podeu trobar amb les seves meravelloses peces.

@joelminana – Artista, Live illustration i il.lustració editorial. El Joel és tot glamour i sensibilitat i està a punt a punt d’estrenar la seva.

@maria.batet – Visual Thinking. Veurem què trama la Maria però segur que seguirem creant juntes.

@susannawidmannart – Artista, il.lustradora, tatuadora… Si un dia em faig un tattoo li demanaré a la Susanna. Encara no té la seva, li donaran el dia 11.

@gambartec de @elseisyelcuatro – Artista, dibuixant de còmics, caricaturista… Amb el Carlos ens coneixem de tota la vida i no podia faltar-hi.

@woodlove_letters – Lettering. La Clara potser hi dibuixarà lletres precioses.

Us convido a gaudir del seu art. Jo us aniré ensenyant què van fent a les seva llibreta.