0

Terminis d’enviament i lliurament

Condicions d’enviament a la península

Enviem els nostres productes a qualsevol part del món utilitzant només empreses fiables de transports.

Vostè podrà seguir l’enviament en tot moment gràcies al sistema facilitat pel transportista assignat, cada comanda tindrà un número, en enviar la seva comanda, li indicarem l’identificador d’enviament mitjançant un correu per al seu seguiment.

Totes les comandes que s’hagin d’enviar es repercutiran un import addicional per a esmenar els costos d’enviament. Aquest import sempre s’indicarà abans de finalitzar la cistella de la compra i realitzar la comanda.

Quant a les despeses de duana són a càrrec del client.

Els terminis de lliurament s’indicaran en la seva cistella de la compra i correu electrònic depenent de l’estoc disponible. Aquests terminis poden variar en funció d’incidències per part de l’empresa de transports.

Si el client desitja passar a recollir el material o utilitzar una agència de transport própia haurà de posar-se en contacte amb www.dolsallibrta.com enviant un correu a marta@dolsallibreta.com per a tramitar aquesta sol·licitud. En aquest cas la comanda serà amb ports deguts.

Condicions d’enviament Europa i resta del món

Els terminis de lliurament referenciats són els habituals per als lliuraments internacionals, encara que dependran del país de destinació, de l’empresa que s’encarregui del lliurament en arribar al país de destinació i dels tràmits duaners.

Les comandes internacionals podran estar a més subjectes a possibles retencions i pagament d’impostos i taxes de duanes al país de destinació, aquestes despeses han de ser pagats pel destinatari de la comanda.

Condicions generals

Els terminis de lliurament aquí referenciats són els que maneja habitualment l’empresa de transport amb la qual treballa www.dolsallibreta.com, a aquests terminis pot afegir-se el temps necessari per a la preparació de la comanda o el relatiu a la disponibilitat del producte. El retard en el lliurament no serà motiu de reemborsament dels costos de l’enviament excepte en situacions excepcionals.

Introduint la seva adreça d’enviament es calcularan els preus de missatgeria estimats que vostè podrà tenir en compte en tot moment, si té qualsevol dubte addicional pot contactar amb el servei d’atenció al client de www.dolsallibreta.com.

El Client haurà de comprovar el bon estat del paquet davant el transportista que, per compte de www.dolsallibreta.com, realitzi el lliurament del producte sol·licitat, indicant en l’albarà de lliurament qualsevol anomalia que pogués detectar en l’embalatge. Si, posteriorment, una vegada revisat el producte, el Client detectés qualsevol incidència com a cop, trencament, indicis d’haver estat obert o qualsevol desperfecte causat en aquest per l’enviament, aquest es compromet a comunicar-lo a www.dolsallibreta.com via email en el menor termini de temps possible, abans de les següents 24 hores des del lliurament. A partir d’aquest moment no s’atendran incidències per aquest tipus (únicament peces en garantia).