0

Pagament Segur

Formes de pagament acceptades

S’accepten pagaments mitjançant targeta de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard-*Eurocard, JCB, Diners Club i American Express.).

Els pagaments amb targeta sempre s’efectuaran en euros i a través de la plataforma de pagament Stripe seguint les instruccions que apareixen durant el procés. També s’ofereix la possibilitat de pagament a través de PayPal.

Seguretat al procés de pagament

A www.dolsallibreta.com comptem amb les màximes mesures de seguretat comercialment disponibles en el sector. A més, el procés de pagament funciona sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer). El servidor segur estableix una connexió de manera que la informació es transmet xifrada mitjançant algorismes de 128 bits, que asseguren que només sigui intel·ligible per a l’ordinador del Client i el del Lloc web. D’aquesta manera, en utilitzar el protocol SSL es garanteix:

Que el Client està comunicant les seves dades al centre servidor de www.dolsallibreta.com i no a qualsevol altre que intentés fer-se passar per aquest.

Que entre el Client i el centre servidor de www.dolsallibreta.com les dades es transmeten cifrades, evitant la seva possible lectura o manipulació per tercers.

Càlcul d’impostos

Tots els preus que apareixen en la web de www.dolsallibreta.com es mostren amb impostos inclosos.

Les possibles retencions, taxes de duanes i/o pagament d’impostos als quals poden estar subjectes les comandes internacionals han de ser pagats pel comprador.

Pagament incomplet o denegat

Si no es completa correctament la informació sol·licitada durant el procés de pagament al formulari de finalització de comanda, la comanda no es finalitzarà i serà cancel·lat automàticament.

Si el missatge que apareix durant el procés de pagament és el de “targeta denegada” aconsellem comprovar la informació sol·licitada i contactar amb el teu banc si el problema persisteix.