0

Devolució i Reemborsament

Condicions per a la devolució i reemborsament dels articles

Tots els productes comprats a www.dolsallibreta.com podran ser retornats i reemborsats, sempre que el client ens comuniqui la seva intenció de retornar alguns o tots els productes rebuts dins d’un termini màxim de fins a 14 dies laborables comptats des de la data de lliurament.

Només s’acceptarà la devolució dels articles que estiguin en perfecte estat, no hagin estat utilitzats i que estiguin en el seu embalatge original.

El client es farà càrrec de les despeses d’enviament si la devolució és per desistiment, si per contra, la devolució és per defecte o error de www.dolsallibreta.com, s’enviarà una etiqueta que caldrà enganxar en el paquet i portar aquest a qualsevol oficina de Correus.

Una vegada que s’hagi comprovat el correcte estat dels productes enviats, procedirem a realitzar la devolució a través del mateix sistema del pagament amb el qual es va abonar la comanda.

Canviar un producte per un altre o per un val de regal

Per a poder canviar l’article que has rebut hauràs de fer-te càrrec del cost d’enviament de devolució i del 50% del segon enviament de l’article triat.

També et donem la possibilitat de canviar els articles adquirits per un val de regal que podràs canviar en qualsevol moment sense data de caducitat.

Quins productes poden ser retornats

Tots els productes de la web de www.dolsallibreta.com es poden retornar, excepte els encàrrecs a mida o altres articles en els quals s’especifiqui. Conforme a l’ús en la venda a distància, solament s’acceptarà el canvi o devolució dels productes que estiguin en perfecte estat de revenda, en perfectes condicions de neteja, sense haver estat utilitzats, ni haver sofert cap mal.

Hauran de retornar-se en embalatge original, en el supòsit de no poder ser enviat en l’embalatge original, haurà d’utilitzar-se un altre de les mateixes característiques amb la finalitat que el producte arribi amb les màximes garanties possibles.

Els articles que s’hagin adquirit amb un val de regal o val de compra es podran canviar o retornar per un val de compra però en cap cas es reemborsaran.