Una Passejada amb la Maria

 

Avui parlo en nom meu i de la meva família.

Tenim un projecte: UNA PASSEJADA AMB LA MARIA

La Maria, la nostra filla i germana, va morir de càncer el novembre de 2009. Enguany fa 18 anys que va néixer i  per nosaltres, com per qualsevol família, aquesta és una data important.

Per això hem organitzat una caminada a Sant Julià de Cerdanyola a fi de recaptar fons per la recerca del càncer infantil que es du a terme a Sant Joan de Déu.

És el nostre regal per la Maria.

stjulia2

 

La Carme Sala  ha creat la imatge.  Quan la vaig truca per demanar-li si ens podia fer una marieta no va dubtar ni un moment. Fa unes il·lustracions xulíssimes, podeu veure la seva feina al seu blog. Gràcies Carme per la teva generositat i sensibilitat.

l’Aina de l’Obra Social Sant Joan de Déu ha muntat la pàgina, ens ha assessorat, ha millorat el text,….. Gràcies Aina pel teu suport i interès.

 

Una Passejada amb la Maria

Diumenge 28 de setembre de 2014 a les 9 del matí

Sant Julià de Cerdanyola

 

Informació, inscripcions i donacions a:

http://implica-t.org/ca/campaigns/una-passejada-amb-la-maria/

Si us plau feu-ne difussió.

Moltes gràcies,

Marta. Ricard, Martí i Pau

marieta_sola_mini

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.