Sessió de fotos nadalenques

preparatius_casamato

Una de les cose més xules que m’ha passat aquest any és que les meves amigues de Casa Mató m’han demanat que els faci les fotos de la botiga i de productes pel seu facebook i  instagram (@casamatosabadell).

Avui ho tinc tot a punt per começar la sessió de fotos nadalenques.

Ho poso tot potes enlaire però m’ho passo pipa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.