Resum de la fira de Sant Julià de Cerdanyola

 

UNA FIRETA PRECIOSA!!!!

Va ser un matí molt agradable, la fira va anar molt bé.

fira_stjulia1

La Plaça de l’església feia goig, plena de colors, d’olors i de música: cistells, escultures de cuir, peces de fang i de fusta, cupcakes, contes fets a mà, melmelades de mora, bombons, mocadors pel coll, creps, llibretes,……

fira_stjulia_multi

Vaig estar molt ben acompanyada, entre d’altres, hi havia la Teresa (cupcakes),  la Montse (contes fets a mà),  la Núria R. Marinel·lo (peces de fusta, d’alabastre,…..), la Núria Clotet (Escultura de cuir),  l’Arlot, la Maria, la Paula i les seves amiguetes que havien fet melmelades, fundes pel mòbil,…. També hi havia una parada de cistells, unes noies que feien creps,……..

I Vaig compartir el matí amb tota la gent que va venir a la parada de la Dolça Llibreta, gràcies!!!

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.