La Fira de la Festa del Solstici d’Hivern a Castellar del Vallès

 

UNA FIRA MATINAL MOLT XULA!!!!

Una fira tranquil·la, un  matí preciós a Castellar del Vallès i un munt d’amics i de visites inesperades que em van fer molta il·lusió. Moltes gràcies!!!

solstici_triple

Hi havia parades molt boniques i aquesta és la meva sel·lecció: Siglo Pasado (sabatetes, barrets, objectes de feltre xulíssims), Reutilitzart (fusta), La Mercè Trabal i la seva ceràmica (bonica i funcional), Una parada de cistells, una parada de cosetes de patchwork molt ben fetes, collarets, arrecades, objectes per nadons, il·lustracions…….. i, a més a més, una actuació dels Capgirats, els castellers de Castellar

solstici_sis

Un dolç matí rodonet!!!

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

 1. Marta says:

  Hola Marta,
  La meva mare va venir a veure’t a la parada i rapidament em va passar fotos del que fas i em va donar el teu contacte. M’agrada molt ! :)
  A més m’he possat a la teva pàgina web i veig que fas tallers… ideal!! Res que m’agrada el que fas i em possaré amb contacte amb tu.

  1. Marta says:

   Moltíssimes gràcies Marta!!!!! :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.