Esquelles i estrelles per Nadal

nadal2016_mato

La Casa Mató ja està vestida de Nadal.

L’element central de la  decoració d’aquest any són les esquells i  tenen una carrega emocional i emocionant molt especial.

Així ho expliquen la Gemma i l’Úrsula:

“El nostre pare, pastor des dels 8 anys, va tenir corral i ramat d’ovelles i cabres a Sant Pau de Riu-sec fins l’any 2008, va ser un dels últims ramats que quedaven a Sabadell.

Al llarg dels anys ha anat recopilant esquelles de bens, de vaques i de marrans. Moltes són del seu ramat, d’altres les ha comprat, totes són usades.

Aquesta col·lecció forma part de la seva, de la nostra història. Per això ens fa tanta il·lusió exposar-les a la botiga amb la decoració de Nadal d’enguany.”

Ha estat un plaer netejar-les i restaurar-les totes.  Ara reviuen a la botiga i llueixen precioses!!

nadal2016_mato_detall


nadal2016_mato_detall2

nadal2016_mato_detall3

 

Comentaris

  1. Mersedes says:

    Genial la decoració de Casa Mató.
    Ès càlida elegant i d’una gran presència!
    Els lots són molt originals i complementen el conjunt. Me’ls quedaria tots tres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.