CAPSETA DE RECORDS

El taller més especial que he fet mai!!!!

A  lAFANOC  i a la Casa dels Xuklis fan una tasca extraordinària. A part de donar suport a les famílies i als infants amb càncer també acompanyen psicològica i emocionalment als pares, a les mares, als germans i germanes dels nens i nenes que moren.

Aquest taller era l’activitat de cloenda d’un grup de dol. En aquest cas jo era tallerista i usuària.

Vam preparar un embolcall dolç i senzill. Capsetes de records per poder-hi guardar, transformar, integrar materials: roba, cromos, llacets, fotos, dibuixos,…..

Isabel, Licetty , Bàrbara, Cèlia, Odalis, Mercè i Núria, poder compartir amb vosaltres la meva capseta i ajudar-vos a fer la vostra va ser una experiència que no oblidaré mai. Us porto al cor i dins la meva capsa. Moltes gràcies!!!!

capseta_records_1

Colors i materials per fer les capsetes.

capseta_records_3

 Unes capses plenes d’amor i de coratge.

multifoto_capseta_records

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Marta Soley Valldeperas. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.