0

Formació

Si t’emociona crear amb les mans, si vols enquadernar i aprendre noves tècniques amb paper, t’agradarà apuntar-te a un dels tallers i cursos que ofereixo.

Enquadernacions

Quina peça has somiat? Tria l’enquadernació, el format, la mida, els colors, els papers i materials que s’adaptin a les teves necessitats, juntes la crearem.

Decoracions

Decoro espais per a botigues i esdeveniments de manera única i original, aplicant el meu art al gran format.

Vols saber-ho tot sobre la Dolça llibreta?

Subscriu-te a la meva newsletter i, durant el mes de novembre, amb la compra de qualsevol dels productes de la meva botiga (excepte els tallers) et regalaré una llibreta de butxaca feta amb els retalls de papers preciosos que utilitzo en els meus projectes. Cada llibreta serà única i especial!

 
qui sóc

Hola Sóc la Marta Soley i faig art en paper.

Llegir Més

Dolça llibreta és el meu projecte personal, és passió i essència. Són enquadernacions, tallers, decoracions. Són objectes únics, poesia en paper, estones per compartir, espais que es transformen… i experiències.

Benvingudes i Benvinguts.

Projectes
Tots
  • Tots
  • (Mà)nual
  • Co(creació)
  • En(quadern)ades
Testimonis

Nunca había conocido a una artista del papel hasta que conocí a Marta. Ella es quien crea mis libretas de artista, tienen algo mágico porque solo tenerlas entre mis manos las musas vienen a mi.

Marta, m’acaba d’arribar la llibreta. Estic molt emocionada… És una joia, no puc deixar de mirar-la i tocar-la.

Vaig fer el taller online “Llibretes en blanc”, la senzillesa amb la que la Marta explica les coses i la passió que transmet per ensenyar allò que estima va traspassar les pantalles.

Aquest és un taller sobre l’art de treballar el paper. De la mà d’una gran professional i bona mestra hem après a apreciar-ne la qualitat,les textures i la composició. Els hem plegat, tallat, cosit, teixit i pintat per obtenir-ne objectes útils i bonics. Jo he descobert un món. Volem seguir!

Botiga

Enquadernacions

Compra online enquadernacions d’autora, úniques i perfectament (im)perfectes. Juntes creem la peça que has somiat.

Cursos i Tallers

Tallers presencials per aprendre i compartir en directe i tallers online per traspassar pantalles i crear des de casa.

Contacta

Vols fer un taller personalitzat, una enquadernació a mida o una decoració? No trobes el que busques?

Contacta’m i parlem-ne