Taller obert d’enquadernació

Ja hem començat el taller setmanal d’aquest quadrimestre a @escolailla.  És la primera vegada que faig el “Taller Obert d’Enquadernació” on cadascú podrà enquadernar els seus projectes personals, jo les acompanyaré i compartiré les fases del meu procés de creació, la meva experiència i la meva metodologia de treball. Estic entre emocionada i nerviosa, amb aquells nervis xulos de les coses noves.

Mentrestant  estic programant els monogràfics pels propers mesos a l’estudi i a d’altres espais, i m’aniria molt i molt bé la vostra ajuda. Us agradaria fer algun tipus de taller d’enquadernació concret? Aprendre alguna tècnica en paper específica? Teniu alguna proposta?

Deixa una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *