RESUM DE LA FIRA DE PRIMAVERA!!!!!

La Primera Fira de Primavera als Jardinets els dies 24 i 25 de maig va estar molt bé!!!!

Moltes, moltíssimes gràcies a tota la gent que va passar per la parada, als que em coneixeu i em vau venir a fer suport i als que no em coneixíeu i ara ja sabeu què és la Dolça Llibreta.

Vaig poder parlar amb molta gent, compartir moltes coses. Vaig conèixer gent molt, molt especial.

Gràcies al Martí (el meu fill) que el dissabte va estar amb mi quasi tot el dia, al Ricard (el meu marit) per l’esforç que va fer, tot i no trobar-se gens bé, al Pau petit (que també és fill meu) que no va poder venir gaire perquè estava carregat d’exàmens però que mai falla i a la Mercè (la meva cunyada) per tota la feinada que hem fet plegades (sense tu no hagués pogut).

 

fira_jardinets_1

Així va quedar la paradeta!!!

fira_jardinets_2

 

Gràcies també a la resta de companys i companyes, em va agradar molt compartir fira amb vosaltres!!!!

fira_jardinets_multi

Sa&bó Cosmètica Artesanal, sabons delicadíssims, un producte amb tots els detalls molt, molt cuidats. Sou una passada (un dia en parlaré amb calma).

La Gemma G. Utzet que fa unes joies molt xules i molt originals (amb coses que no us podeu  imaginar!!!)

Maria Columna, Art Teixa Sabadell (els meus veïns de parada), Llaunes decorades (gràcies pels consells), Les noies de Pedra Paper Tisora (que eren les organitzadores), Librería Acuarela, Lletres i Noms, Mundikekos, Mum Complements, My-Lo Lo  i Amb Candeletes Postals. Espero no descuidar-me ningú…..

Més enllà del tema econòmic, va ser molt enriquidor però vaig acabar rebentada !!!!!

Això de ser firaire és molt dur !!!!

 

 

 

 

 

 

Comentaris

  1. Mari says:

    Moltes felicitats Marta per l’èxit de la Fira d’Artesania, la parada era una meravella!! i per la delicadesa envers esl altres artesans que hi van participar. Les fotos i els comentaris m’han fe venir ganes de conèixer els treballs respectius.
    Emoció intensa per l’esment del Martí i el Pau en l’explicació que acompanya la llibreta del mes,
    Dolç camí a vosaltres també estimats Marta i Ricard!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *